Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!
Château Potensac - AOC Médoc 2010
Producător: Château Potensac - Médoc, Bordeaux
Soi: 52% Merlot, 37% Cabernet Sauvignon, 21% Cabernet Franc
Culoare: granat
Miros: coacăze negre, cireșe dulci, cedru
Gust: elegant, cu arome de fructe negre coapte, cireșe, cedru bine echilibrate de aciditate; corp mediu, tanini fermi și proeminenți. Sfârșit cu note florale.
Recomandări gastronomice: foie gras, fripturi, miel, vițel, pui, vânat, brânză Brie, Gouda
Alcool: 14%
Temperatura de servire: 14-16°C
Potențial de învechire: 2020
91 Puncte Wine Enthusiast
90 Puncte Wine Spectator
88 Puncte Parker: ”2010 este un nou câștigător și un succes al anului. Un cupaj de 52% Merlot, 37% Cabernet Sauvignon și 21% Cabernet Franc (o cantitate imensă pentru un soi neobișnuit în această parte a Bordeaux-ului), vinul are o bogăție de cedru, cireșe dulci, un pic de pământ ud și o idee de lichior de căpșuni într-un corp mediu, elegant, care poate fi consumat în următorii 10 ani sau mai mult.”
16,5 Puncte Decanter: ”Arome bogate de coacăze negre, un pic întârziat, dar cu mai multă clasă decât vecinii săi din Médoc și cu un viitor foarte bun. Beți-l între 2015-2025.”
16 Puncte Gault & Millau: ”Un vin concentrat, cu tanini fermi, frumos echilibrați de aromele cărnoase de fructe negre. Notele florale sunt, și ele, prezente în finalul proaspăt.”
16 Puncte Jancis Robinson
Descriere
Château Potensac - AOC Médoc 2010 Producător: Château Potensac - Médoc, Bordeaux Soi: 52% Merlot, 37% Cabernet Sauvignon, 21% Cabernet Franc Culoare: granat Miros: coacăze negre, cireșe dulci, cedru Gust: elegant, cu arome de fructe negre coapte, cireșe, cedru bine echilibrate de aciditate; corp mediu, tanini fermi și proeminenți. Sfârșit cu note florale. Recomandări gastronomice: foie gras, fripturi, miel, vițel, pui, vânat, brânză Brie, Gouda Alcool: 14% Temperatura de servire: 14-16°C Potențial de învechire: 2020 91 Puncte Wine Enthusiast 90 Puncte Wine Spectator 88 Puncte Parker: ”2010 este un nou câștigător și un succes al anului. Un cupaj de 52% Merlot, 37% Cabernet Sauvignon și 21% Cabernet Franc (o cantitate imensă pentru un soi neobișnuit în această parte a Bordeaux-ului), vinul are o bogăție de cedru, cireșe dulci, un pic de pământ ud și o idee de lichior de căpșuni într-un corp mediu, elegant, care poate fi consumat în următorii 10 ani sau mai mult.” 16,5 Puncte Decanter: ”Arome bogate de coacăze negre, un pic întârziat, dar cu mai multă clasă decât vecinii săi din Médoc și cu un viitor foarte bun. Beți-l între 2015-2025.” 16 Puncte Gault & Millau: ”Un vin concentrat, cu tanini fermi, frumos echilibrați de aromele cărnoase de fructe negre. Notele florale sunt, și ele, prezente în finalul proaspăt.” 16 Puncte Jancis Robinson
Detalii
Tip: Sec
Cantitate: 0.75 L
Producator: Château Potensac
Tara De Origine: Franta
Culoare: Rosu
Comentarii
{{#comments}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{subject}}
{{#hasRating}}
{{rating}} / 5
{{/hasRating}}
{{comment}}
{{#hasReplies}}
{{/comments}}
{{/hasComments}}{{#replies}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{reply}}
{{/replies}}
{{/hasReplies}}