Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!
Château Larrivet Haut-Brion 2010
Perioada optimă de consum: 2016 - 2030 (Wine Advocate)
Producător: Château Larrivet Haut-Brion - Pessac-Léognan, Bordeaux
Proprietar: Christine și Philippe Gervoson
Oenolog: Bruno Lemoine
Soi: 55 % Merlot, 45 % Cabernet Sauvignon - vițe vechi de 25 ani
Culoare: roșu-rubiniu închis
Miros: buchet de mare complexitatea aromatică, cu note de fructe coapte, condimente, lemn dulce și tente afumate; final lung, cu tanini moi
Gust: puternic, fin și armonios, cu atac suav și dens, corpolent, având un echilibru foarte bun între volumul cărnos și taninii mătăsoși
Recomandări gastronomice: vițel, vită, porc, miel, rață, vânat, friptură de pui, preparate asiateice, paste sățioase, brânzeturi maturate
Alcool: 13,5 %
Temperatura de servire: 14-16°C
Număr de sticle produse: 180 000
Struguri culeși manual și mecanic. În funcție de an, vinul este maturat 14-18 luni în baricuri 1/3 noi, 1/3 la a doua folosire și 1/3 la a treia folosire.
93-94 Puncte James Suckling: ”Foarte picant și intens, cu fructe negre și tutun dulce. Corpolent și catifelat. Foarte persistent și intens.”
91 Puncte Parker
Descriere
Château Larrivet Haut-Brion 2010 Perioada optimă de consum: 2016 - 2030 (Wine Advocate) Producător: Château Larrivet Haut-Brion - Pessac-Léognan, Bordeaux Proprietar: Christine și Philippe Gervoson Oenolog: Bruno Lemoine Soi: 55 % Merlot, 45 % Cabernet Sauvignon - vițe vechi de 25 ani Culoare: roșu-rubiniu închis Miros: buchet de mare complexitatea aromatică, cu note de fructe coapte, condimente, lemn dulce și tente afumate; final lung, cu tanini moi Gust: puternic, fin și armonios, cu atac suav și dens, corpolent, având un echilibru foarte bun între volumul cărnos și taninii mătăsoși Recomandări gastronomice: vițel, vită, porc, miel, rață, vânat, friptură de pui, preparate asiateice, paste sățioase, brânzeturi maturate Alcool: 13,5 % Temperatura de servire: 14-16°C Număr de sticle produse: 180 000 Struguri culeși manual și mecanic. În funcție de an, vinul este maturat 14-18 luni în baricuri 1/3 noi, 1/3 la a doua folosire și 1/3 la a treia folosire. 93-94 Puncte James Suckling: ”Foarte picant și intens, cu fructe negre și tutun dulce. Corpolent și catifelat. Foarte persistent și intens.” 91 Puncte Parker
Detalii
Producator: Château Haut-Brion
Tip: Sec
Cantitate: 0.75 L
Tara De Origine: Franta
Culoare: Rosu
Comentarii
{{#comments}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{subject}}
{{#hasRating}}
{{rating}} / 5
{{/hasRating}}
{{comment}}
{{#hasReplies}}
{{/comments}}
{{/hasComments}}{{#replies}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{reply}}
{{/replies}}
{{/hasReplies}}