Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!
Bogat nuantat, este inzestrat cu un echilibru fin, marcat de arome explozive, condimentate, tusate de tonuri particulare de flori si fructe dulci.
Un finisaj lung și subțire subliniaza caracterul complex al cognacului.
Prezentat intr-o cutie luxoasa, cognacul Lheraud 1934 Adam este imbuteliat intr-o carafa din cristal, lucrata manual.
Lhéraud este una dintre puținele distilerii care produce coniacuri folosind un amestec din trei soiuri de vita de vie .
Soiurile de vita de vie cultivate de Lhéraud sunt Ugni Blanc, Folle Blanche și Colombard;
Ultimele două soiuri au fost cultivate mai predominant în trecut, dar au devenit sensibile la diferite boli de viță de vie și, în timp, au fost înlocuite de Ugni Blanc.
Casa Lheraud a fost fondată de Alexander Lheraud pe la sfârșitul secolului al XVII-lea.
A început prin a cultiva struguri și a produce cognac in provincia Petite Champagne, într-un sat din apropierea orașului Cognac.
În 1970, producția a fost condusă de Guy Lheraud, care a început producția de cognac sub marca "Guy Lheraud".
Soția domnului Lheraud și fiul Laurent participă, de asemenea, la producție. Doamna Lheraud este responsabilă pentru proiectarea produselor companiei.
Toate produsele sunt realizate exclusiv prin tehnologii tradiționale, fără utilizarea tehnologiei moderne, adăugând caramel, zahăr și alte produse. Materia primă este dublu distilată, pentru ca gustul cognac-ului sa fie natural.
Toate etapele de producție, calitatea și originea cognac-ului sunt controlate de o comisie de profesionisti de specialitate.
Casa producatoare de Cognac Lheraud este furnizorul oficial al băuturilor împăratului Japoniei și a Casei Lorzilor din Marea Britanie.
Coniacurile de la Lheraud sunt servite în cele mai bune restaurante din întreaga lume, precum și în cele mai mari magazine de produse gourmet și exclusive din Dallmayr din München și Harrods din Londra.
După cum spune managerul casei de cognac, domnul Massin, cognacurile lui Lheraud au fost favorizate de președintele francez Jacques Chirac și de premierul Raffarin, precum și de printul Albert deMonaco.
Volum alcool: 45%
Produsele comandate se livreaza de Luni pana Sambata. Comenzile lansate pana in orele 11:00 se livreaza in 24h, atat in Bucuresti cat si in tara.
Exceptie fac unele bauturi alcoolice, la care durata de livrare poate fi de 48h.
Ridicare personala, in functie de stocul disponibil de la punctul de lucru din adresa - Str. Radu Beller, nr.19, Parter, interfon 1, Bucuresti.
Descriere
Bogat nuantat, este inzestrat cu un echilibru fin, marcat de arome explozive, condimentate, tusate de tonuri particulare de flori si fructe dulci. Un finisaj lung și subțire subliniaza caracterul complex al cognacului. Prezentat intr-o cutie luxoasa, cognacul Lheraud 1934 Adam este imbuteliat intr-o carafa din cristal, lucrata manual. Lhéraud este una dintre puținele distilerii care produce coniacuri folosind un amestec din trei soiuri de vita de vie . Soiurile de vita de vie cultivate de Lhéraud sunt Ugni Blanc, Folle Blanche și Colombard; Ultimele două soiuri au fost cultivate mai predominant în trecut, dar au devenit sensibile la diferite boli de viță de vie și, în timp, au fost înlocuite de Ugni Blanc. Casa Lheraud a fost fondată de Alexander Lheraud pe la sfârșitul secolului al XVII-lea. A început prin a cultiva struguri și a produce cognac in provincia Petite Champagne, într-un sat din apropierea orașului Cognac. În 1970, producția a fost condusă de Guy Lheraud, care a început producția de cognac sub marca "Guy Lheraud". Soția domnului Lheraud și fiul Laurent participă, de asemenea, la producție. Doamna Lheraud este responsabilă pentru proiectarea produselor companiei. Coniacurile de la Lheraud sunt servite în cele mai bune restaurante din întreaga lume, precum și în cele mai mari magazine de produse gourmet și exclusive din Dallmayr din München și Harrods din Londra. După cum spune managerul casei de cognac, domnul Massin, cognacurile lui Lheraud au fost favorizate de președintele francez Jacques Chirac și de premierul Raffarin, precum și de printul Albert deMonaco. Volum alcool: 45%Coniacurile Lhéraud îmbătrânesc în butoaie de stejar din Limousin și Tronçais, timp de decenii.
Cognacul Lheraud Adam Lot nr. 0934 a fost distilat în anul 1934 și lasat la maturat in butoi de stejar până când a fost îmbuteliat în anul 2014, dupa 80 de ani de odihna.
Toate produsele sunt realizate exclusiv prin tehnologii tradiționale, fără utilizarea tehnologiei moderne, adăugând caramel, zahăr și alte produse. Materia primă este dublu distilată, pentru ca gustul cognac-ului sa fie natural.
Toate etapele de producție, calitatea și originea cognac-ului sunt controlate de o comisie de profesionisti de specialitate.
Casa producatoare de Cognac Lheraud este furnizorul oficial al băuturilor împăratului Japoniei și a Casei Lorzilor din Marea Britanie.
Detalii
Concentratie Alcool: 45%
Ani: 1934
Tip: Special Cuvee
Cantitate: 0.7 L
Producator: Lheraud
Tara De Origine: Franta
Livrare
Produsele comandate se livreaza de Luni pana Sambata. Comenzile lansate pana in orele 11:00 se livreaza in 24h, atat in Bucuresti cat si in tara. Exceptie fac unele bauturi alcoolice, la care durata de livrare poate fi de 48h. Ridicare personala, in functie de stocul disponibil de la punctul de lucru din adresa - Str. Radu Beller, nr.19, Parter, interfon 1, Bucuresti.
Comentarii
{{#comments}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{subject}}
{{#hasRating}}
{{rating}} / 5
{{/hasRating}}
{{comment}}
{{#hasReplies}}
{{/comments}}
{{/hasComments}}{{#replies}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{reply}}
{{/replies}}
{{/hasReplies}}