Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!
In galică, Knockando (Cnoc-o-dhu) înseamnă "Colina mica neagra". Distileria se află pe un deal acoperit de copaci, si oferă o panoramă minunată spre Râul Spey, Scotia.
Whiskey-urile Knockando sunt malturi relativ noi, fiind exportate incepand cu anul 1977.
Distileria a fost construită insa, în 1889. Vârstele oarecum neobişnuite la care pot fi găsite Knockando se datorează practicii îndelungate si filosofiei îmbutelierii direct din butoaie, numai în cazul în care acestea sunt considerate a fi la maturizarea lor de vârf, spre deosebire de îmbutelierele automate care se fac la anumite vârste. Utilizarea de butoaie de sherry păstreaza aroma delicata de Knockando. Se pote găsi trei "sortimente" de Knockando. Fiecare îşi păstrează " stilul Knockando", dar cu un profil diferit, care este determinat de durata de timp în care acesta este maturat. Cel mai cunoscut sortiment, Knockando, este maturat cel puţin 12 ani. Selecţia specială este maturată cel puţin 15 ani şi Knockando suplimentar invechit, sau de rezervă, este maturat cel puţin 18 de ani.
Knockando 18yo a fost distilat 1994. Este maturat in butoaie de sherry unde capata arome bogate de fructe si un gust dulce, cu iz de caramele vanilate, note de migdale si nuante fine de stejar.
Tara de provenienta: Scotia
Cantitate: 70cl
Volum alcool: 43%
Produsele comandate se livreaza de Luni pana Sambata. Comenzile lansate pana in orele 11:00 se livreaza in 24h, atat in Bucuresti cat si in tara.
Exceptie fac unele bauturi alcoolice, la care durata de livrare poate fi de 48h.
Ridicare personala, in functie de stocul disponibil de la punctul de lucru din adresa - Str. Radu Beller, nr.19, Parter, interfon 1, Bucuresti.
Descriere
In galică, Knockando (Cnoc-o-dhu) înseamnă "Colina mica neagra". Distileria se află pe un deal acoperit de copaci, si oferă o panoramă minunată spre Râul Spey, Scotia. Whiskey-urile Knockando sunt malturi relativ noi, fiind exportate incepand cu anul 1977. Distileria a fost construită insa, în 1889. Vârstele oarecum neobişnuite la care pot fi găsite Knockando se datorează practicii îndelungate si filosofiei îmbutelierii direct din butoaie, numai în cazul în care acestea sunt considerate a fi la maturizarea lor de vârf, spre deosebire de îmbutelierele automate care se fac la anumite vârste. Utilizarea de butoaie de sherry păstreaza aroma delicata de Knockando. Se pote găsi trei "sortimente" de Knockando. Fiecare îşi păstrează " stilul Knockando", dar cu un profil diferit, care este determinat de durata de timp în care acesta este maturat. Cel mai cunoscut sortiment, Knockando, este maturat cel puţin 12 ani. Selecţia specială este maturată cel puţin 15 ani şi Knockando suplimentar invechit, sau de rezervă, este maturat cel puţin 18 de ani. Knockando 18yo a fost distilat 1994. Este maturat in butoaie de sherry unde capata arome bogate de fructe si un gust dulce, cu iz de caramele vanilate, note de migdale si nuante fine de stejar. Tara de provenienta: Scotia Cantitate: 70cl Volum alcool: 43%
Detalii
Producator: Knockando
Tip: Whisky Single Malt
Cantitate: 0.7 L
Tara De Origine: Scotia
Concentratie Alcool: 43%
Livrare
Produsele comandate se livreaza de Luni pana Sambata. Comenzile lansate pana in orele 11:00 se livreaza in 24h, atat in Bucuresti cat si in tara. Exceptie fac unele bauturi alcoolice, la care durata de livrare poate fi de 48h. Ridicare personala, in functie de stocul disponibil de la punctul de lucru din adresa - Str. Radu Beller, nr.19, Parter, interfon 1, Bucuresti.
Comentarii
{{#comments}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{subject}}
{{#hasRating}}
{{rating}} / 5
{{/hasRating}}
{{comment}}
{{#hasReplies}}
{{/comments}}
{{/hasComments}}{{#replies}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{reply}}
{{/replies}}
{{/hasReplies}}