Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!

Vin rosu Château Pétrus 2009 0.75L 0
  • Vin Château Pétrus 2009
    Proprietar: familia Moueix și omul de afaceri columbian Alejandro Santo Domingo (20%)
    Oenolog: Jean-Claude Berrouet (Lafleur-Petrus, La Magdeleine și Trotanoy)
    Soi: 100% Merlot - vițe vechi de 42-45 ani
    Culoare:  roșu-purpuriu închis
    Miros: parfum glorios de compot de prune, jeleu de coacăze roșii, petale de trandafiri uscați, compot de mure și dude, cu tușe de lemn dulce, condimente chinezești și pământ
    Gust: corpolent, opulent, cu textură catifelată și nemaipomenit de decadent, etalează, strat după strat de cutie de condimente, fructe negre și așuzii de fier. Sfârșit lung și parfumat
    Recomandări gastronomice: vițel, vită, miel, rață, risotto și alte preparate cu trufe, foie gras, brânză Camembert
    Alcool: 14,5%
    Temperatura de servire: 14-16°C
    100 Puncte Parker: ”De culoare medie spre roșu-închis profund, Petrus 2009 emană un parfum glorios de compot de prune, jeleu de coacăze roșii, petale de trandafiri uscați, compot de mure și dude, cu tușe de lemn dulce, condimente chinezești și pământ. Corpolent, opulent, cu textură catifelată și nemaipomenit de decadent, etalează, strat după strat de arome de cutie de condimente, fructe negre și așuzii de fier. Sfârșit lung și parfumat.”
    100 Puncte Decanter: ”Realmente aromat, cu note dense, generoase și bine coapte de mure, zmeură zdrobită și cireșe negre, dar reușește să păstreze și o componentă savory de rozmarin, boabe de cafea și măsline negre. Te face să zâmbești fără să vrei, așa cum numai un vin mare știe s-o facă. Aproape că-ți vine să le interzici oamenilor să mănânce ceva cu vinul acesta, cel puțin la primul pahar, și să nu-i lași să-l pună pe masă alături de alte vinurii premiate care i-ar putea diminua impactul. El are nevoie de o concentrare deplină. La mijlocul evoluției pe palatin, o tușă texturată de ardezie aduce o notă minerală care se menține până în final. Puteți să-l beți acum, după aerisire, dar trebuie să știți că de abia a plecat din blocstart.”
    99 Puncte James Suckling
  • Producator: Chateau Petrus
  • Tip: Sec
  • Cantitate: 0.75 L
  • Tara De Origine: Franta
  • Concentratie Alcool: 14.5%
  • Culoare: Rosu
{{rating}} / 5 -
{{#hasComments}}
    {{#comments}}
  • {{author}}
    {{addedDate}}
    {{subject}}
    {{#hasRating}}
    {{rating}} / 5
    {{/hasRating}}
    {{comment}}
    {{#hasReplies}}
      {{#replies}}
    • {{author}}
      {{addedDate}}
      {{reply}}
    • {{/replies}}
    {{/hasReplies}}
  • {{/comments}}
{{/hasComments}}

Vin rosu Château Pétrus 2009 0.75L

Cod Produs: L1527
In stoc
37000 Lei
Detalii livrare Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 250 RON. Cost livrare 22 lei provincie. Vezi Detalii
Ai nevoie de ajutor? 0722839246 sau 0724682446
Puncte de fidelitate Acumuleaza 1 punct de reducere pentru fiecare 20 de lei cheltuiti. Vezi Detalii

Vin Château Pétrus 2009
Proprietar: familia Moueix și omul de afaceri columbian Alejandro Santo Domingo (20%)
Oenolog: Jean-Claude Berrouet (Lafleur-Petrus, La Magdeleine și Trotanoy)
Soi: 100% Merlot - vițe vechi de 42-45 ani
Culoare:  roșu-purpuriu închis
Miros: parfum glorios de compot de prune, jeleu de coacăze roșii, petale de trandafiri uscați, compot de mure și dude, cu tușe de lemn dulce, condimente chinezești și pământ
Gust: corpolent, opulent, cu textură catifelată și nemaipomenit de decadent, etalează, strat după strat de cutie de condimente, fructe negre și așuzii de fier. Sfârșit lung și parfumat
Recomandări gastronomice: vițel, vită, miel, rață, risotto și alte preparate cu trufe, foie gras, brânză Camembert
Alcool: 14,5%
Temperatura de servire: 14-16°C
100 Puncte Parker: ”De culoare medie spre roșu-închis profund, Petrus 2009 emană un parfum glorios de compot de prune, jeleu de coacăze roșii, petale de trandafiri uscați, compot de mure și dude, cu tușe de lemn dulce, condimente chinezești și pământ. Corpolent, opulent, cu textură catifelată și nemaipomenit de decadent, etalează, strat după strat de arome de cutie de condimente, fructe negre și așuzii de fier. Sfârșit lung și parfumat.”
100 Puncte Decanter: ”Realmente aromat, cu note dense, generoase și bine coapte de mure, zmeură zdrobită și cireșe negre, dar reușește să păstreze și o componentă savory de rozmarin, boabe de cafea și măsline negre. Te face să zâmbești fără să vrei, așa cum numai un vin mare știe s-o facă. Aproape că-ți vine să le interzici oamenilor să mănânce ceva cu vinul acesta, cel puțin la primul pahar, și să nu-i lași să-l pună pe masă alături de alte vinurii premiate care i-ar putea diminua impactul. El are nevoie de o concentrare deplină. La mijlocul evoluției pe palatin, o tușă texturată de ardezie aduce o notă minerală care se menține până în final. Puteți să-l beți acum, după aerisire, dar trebuie să știți că de abia a plecat din blocstart.”
99 Puncte James Suckling

Producator: Chateau Petrus

Tip: Sec

Cantitate: 0.75 L

Tara De Origine: Franta

Concentratie Alcool: 14.5%

Culoare: Rosu

{{rating}} / 5 -
{{#hasComments}}
    {{#comments}}
  • {{author}}
    {{addedDate}}
    {{subject}}
    {{#hasRating}}
    {{rating}} / 5
    {{/hasRating}}
    {{comment}}
    {{#hasReplies}}
      {{#replies}}
    • {{author}}
      {{addedDate}}
      {{reply}}
    • {{/replies}}
    {{/hasReplies}}
  • {{/comments}}
{{/hasComments}}

Produse recomandate