Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!

 Caiarossa 2013 0
  • Caiarossa 2013

    Producător:  Caiarossa - Toscana Rosso IGT

    Proprietar: Eric Albada Jelgersma, proprietar, de asemenea, al Château Giscours și Château du Tertre Grands Crus Classés în Margaux, Franța

    Oenolog: Dominique Génot

    Tip: Supertoscan

    Soi: Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah, Sangiovese, Petit Verdot, Alicante - viticultură biodinamică, struguri culeși manual timp de 6 săptămâni (sfârșit de august, început de octombrie)

    Culoare: roșu-purpuriu închis  

    Miros: parfumat, pe note de mure, cireșe negre, prune coapte, mentă, condimente

    Gust: foarte echilibrat, cu aciditate proaspătă, corp plin, tanini crocanți dar foarte fini și arome de cireșe negre, mure, condimente (cuișoare, vanilie), toast și lemn dulce, cu o adiere de fier și smoală  

    Recomandări gastronomice: preparate din porc sau vită cu vin roșu, rozmarin, usturoi și piper;  Grana Padano, blue cheese

    Alcool: 14,5%

    Temperatura de servire: 16-18°C

    Perioada optimă de consum: 2017 - 2028

    Fiecare soi este fermentat în tancuri de beton și de lemn (10-80 hl), cu drojdii indigene. Vinul este maturat în butoaie mari și mici de la prima (30%) la a treia folosire. Maturareaîn lemn durează 11 luni pentru soiul mai delicat, Alicante și 20 de luni pentru cele mai puternice - Petit Verdot și Cabernet Sauvignon. Înainte de îmbuteliere, vinul petrece alte 6 luni în tancuri de beton.

    Vă recomandăm să-l decantați sau să-l treceți prin aeratorul Vinturi.

    Descrierea proprietarului: ”Cea mai pură expresie a viilor noastre, Caiarossa înglobează întreaga complexitate și noblețe a acestui pământ. Cele șapte soiuri țes, împreună, tapiseria perfectă a terroir-ului nostru. O adevărată expresie a bogăției naturii.”

    95 Puncte james Suckling: ”Un vin bogat și puternic, cu o abundență de fruct și tanini crocanți. Corp plin, extrem de bogat și aromat. Tanini catifelați și rasați. Beți-l sau țineți-l.”

    94 Puncte Parker

  • Producator: Caiarossa
  • Tip: Sec
  • Cantitate: 0.75 L
  • Soi: Merlot
  • Tara De Origine: Italia
  • Concentratie Alcool: 14.5%
  • Culoare: Rosu
{{rating}} / 5 -
{{#hasComments}}
    {{#comments}}
  • {{author}}
    {{addedDate}}
    {{subject}}
    {{#hasRating}}
    {{rating}} / 5
    {{/hasRating}}
    {{comment}}
    {{#hasReplies}}
      {{#replies}}
    • {{author}}
      {{addedDate}}
      {{reply}}
    • {{/replies}}
    {{/hasReplies}}
  • {{/comments}}
{{/hasComments}}

Caiarossa 2013

Cod Produs: imp-wp-477
Produs indisponibil
315 Lei
Detalii livrare Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 250 RON. Cost livrare 22 lei provincie. Vezi Detalii
Ai nevoie de ajutor? 0722839246 sau 0724682446
Puncte de fidelitate Acumuleaza 1 punct de reducere pentru fiecare 20 de lei cheltuiti. Vezi Detalii

Caiarossa 2013

Producător:  Caiarossa - Toscana Rosso IGT

Proprietar: Eric Albada Jelgersma, proprietar, de asemenea, al Château Giscours și Château du Tertre Grands Crus Classés în Margaux, Franța

Oenolog: Dominique Génot

Tip: Supertoscan

Soi: Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah, Sangiovese, Petit Verdot, Alicante - viticultură biodinamică, struguri culeși manual timp de 6 săptămâni (sfârșit de august, început de octombrie)

Culoare: roșu-purpuriu închis  

Miros: parfumat, pe note de mure, cireșe negre, prune coapte, mentă, condimente

Gust: foarte echilibrat, cu aciditate proaspătă, corp plin, tanini crocanți dar foarte fini și arome de cireșe negre, mure, condimente (cuișoare, vanilie), toast și lemn dulce, cu o adiere de fier și smoală  

Recomandări gastronomice: preparate din porc sau vită cu vin roșu, rozmarin, usturoi și piper;  Grana Padano, blue cheese

Alcool: 14,5%

Temperatura de servire: 16-18°C

Perioada optimă de consum: 2017 - 2028

Fiecare soi este fermentat în tancuri de beton și de lemn (10-80 hl), cu drojdii indigene. Vinul este maturat în butoaie mari și mici de la prima (30%) la a treia folosire. Maturareaîn lemn durează 11 luni pentru soiul mai delicat, Alicante și 20 de luni pentru cele mai puternice - Petit Verdot și Cabernet Sauvignon. Înainte de îmbuteliere, vinul petrece alte 6 luni în tancuri de beton.

Vă recomandăm să-l decantați sau să-l treceți prin aeratorul Vinturi.

Descrierea proprietarului: ”Cea mai pură expresie a viilor noastre, Caiarossa înglobează întreaga complexitate și noblețe a acestui pământ. Cele șapte soiuri țes, împreună, tapiseria perfectă a terroir-ului nostru. O adevărată expresie a bogăției naturii.”

95 Puncte james Suckling: ”Un vin bogat și puternic, cu o abundență de fruct și tanini crocanți. Corp plin, extrem de bogat și aromat. Tanini catifelați și rasați. Beți-l sau țineți-l.”

94 Puncte Parker

Producator: Caiarossa

Tip: Sec

Cantitate: 0.75 L

Soi: Merlot

Tara De Origine: Italia

Concentratie Alcool: 14.5%

Culoare: Rosu

{{rating}} / 5 -
{{#hasComments}}
    {{#comments}}
  • {{author}}
    {{addedDate}}
    {{subject}}
    {{#hasRating}}
    {{rating}} / 5
    {{/hasRating}}
    {{comment}}
    {{#hasReplies}}
      {{#replies}}
    • {{author}}
      {{addedDate}}
      {{reply}}
    • {{/replies}}
    {{/hasReplies}}
  • {{/comments}}
{{/hasComments}}

Produse recomandate