Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!
Château Angélus 1er Grand Cru Classé 2018
Producător: Château Angélus - Saint-Emilion
Soi: 62% Merlot, 38% Cabernet Franc
Culoare: roșu-granat închis, cu reflexii purpurii
Miros: incredibil de proaspăt, luxurinat și picant
Gust: elegant, proaspăt, fin și profund, cu o puritate rară, corpolent și cu arome uluitoare de fructe roșii și negre și un echilibru perfect între forță și rafinament; pe palatin, debutează suav și curat, cu tanini fermi și catifelați, iar finalul este picant și incredibil de persistent
Recomandări gastronomice: preparate din carne roșie (vițel, porc, vită, miel, vânat), rață și pui la grătar sau fripte, preparate asiatice, ton, ciuperci, paste și brânzeturi maturate
Alcool: 15%
Temperatura de servire: 15-18°C
Perioada optimă de consum: 2023 - 2050
Vinul este maturat 18 luni în butoaie noi.
99-100 Puncte James Suckling: ”Vinul demonstrează puritatea Angélus-ului. N-am mai gustat niciodată un vin de-al lor care să aibă o asemenea claritate. Corpolent, foarte fructat și de o frumusețe desăvârșită. Tanini super mătăsoși. E o adevărată bucurie să-l guști. Te face să vrei să-l bei.”
97 Puncte Parker: ”Angélus 2015 are o culoare grenat-purpuriu închis și arome puternic ce de coacăze roșii zdrobite, prune calde și așchii de creion, cu aluzii de tămâie, salvie, violete și tutun. Corpolent, foarte rafinat și intens, dar, totodată, extraordinar de delicat și de o prospețime minunată, are tanini copți dar fermi și foarte fin granulați și un sfârșit incredibil de lung și parfumat. Foarte parfumat și de o catifelare cuceritoare, acest Angélus este cu adevărat seducător!”
Château Angélus, unul dntre cei mai apreciați producători din Saint-Emilion, a devenit 1er Grand Cru Classé la reclasificarea din 1996 a Saint-Emilion-ului.
Contele Maurice de Boüard, străbunicul actualului proprietar, a cumpărat domeniul în 1921. După cel de-al doilea război mondial, fii săi au unit cealaltă proprietate a familiei, Château Mazerat, cu Château Angélus, sub numele celei din urmă. În 1985, domeniul de 23,4 ha a fost preluat de Hubert de Boüard de Laforest și de verișorul său Jean-Bernard Grenie care l-au dus la rangul și faima sa actuală. Iubitor al Burgundiei și adept al viticulturii organice, Hubert de Boüard produce azi unul dintre cele mai renumite vinuri roșii din întreaga lume.
Descriere
Château Angélus 1er Grand Cru Classé 2018 Producător: Château Angélus - Saint-Emilion Soi: 62% Merlot, 38% Cabernet Franc Culoare: roșu-granat închis, cu reflexii purpurii Miros: incredibil de proaspăt, luxurinat și picant Gust: elegant, proaspăt, fin și profund, cu o puritate rară, corpolent și cu arome uluitoare de fructe roșii și negre și un echilibru perfect între forță și rafinament; pe palatin, debutează suav și curat, cu tanini fermi și catifelați, iar finalul este picant și incredibil de persistent Recomandări gastronomice: preparate din carne roșie (vițel, porc, vită, miel, vânat), rață și pui la grătar sau fripte, preparate asiatice, ton, ciuperci, paste și brânzeturi maturate Alcool: 15% Temperatura de servire: 15-18°C Perioada optimă de consum: 2023 - 2050 Vinul este maturat 18 luni în butoaie noi. 99-100 Puncte James Suckling: ”Vinul demonstrează puritatea Angélus-ului. N-am mai gustat niciodată un vin de-al lor care să aibă o asemenea claritate. Corpolent, foarte fructat și de o frumusețe desăvârșită. Tanini super mătăsoși. E o adevărată bucurie să-l guști. Te face să vrei să-l bei.” 97 Puncte Parker: ”Angélus 2015 are o culoare grenat-purpuriu închis și arome puternic ce de coacăze roșii zdrobite, prune calde și așchii de creion, cu aluzii de tămâie, salvie, violete și tutun. Corpolent, foarte rafinat și intens, dar, totodată, extraordinar de delicat și de o prospețime minunată, are tanini copți dar fermi și foarte fin granulați și un sfârșit incredibil de lung și parfumat. Foarte parfumat și de o catifelare cuceritoare, acest Angélus este cu adevărat seducător!” Château Angélus, unul dntre cei mai apreciați producători din Saint-Emilion, a devenit 1er Grand Cru Classé la reclasificarea din 1996 a Saint-Emilion-ului. Contele Maurice de Boüard, străbunicul actualului proprietar, a cumpărat domeniul în 1921. După cel de-al doilea război mondial, fii săi au unit cealaltă proprietate a familiei, Château Mazerat, cu Château Angélus, sub numele celei din urmă. În 1985, domeniul de 23,4 ha a fost preluat de Hubert de Boüard de Laforest și de verișorul său Jean-Bernard Grenie care l-au dus la rangul și faima sa actuală. Iubitor al Burgundiei și adept al viticulturii organice, Hubert de Boüard produce azi unul dintre cele mai renumite vinuri roșii din întreaga lume.
Detalii
Producator: Chateau Angelus
Tip: Sec
Cantitate: 0.75 L
Tara De Origine: Franta
Concentratie Alcool: 15%
Culoare: Rosu
Comentarii
{{#comments}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{subject}}
{{#hasRating}}
{{rating}} / 5
{{/hasRating}}
{{comment}}
{{#hasReplies}}
{{/comments}}
{{/hasComments}}{{#replies}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{reply}}
{{/replies}}
{{/hasReplies}}