Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!

Nou
 CHTEAU DE BEAUCASTEL CHTEAUNEUF-DU-PAPE ROUGE 2015 0
  • Text-align: justify;">Producător: Château de Beaucastel - Châteauneuf-du-Pape

    Proprietar: Familia Perrin

    Soi: 30% Grenache, 30% Mourvèdre, 15% Vaccarèse, Terret Noir, Muscardin, Clairette, Picpoul, Picardan, Bourboulenc, Roussanne, 10% Counoise, 10% Syrah, 5% Cinsault  

    Culoare: roșu-carmin    

    Miros: foarte proaspăt, picant și mineral, cu note de fructe roșii coapte, flori zaharisite și pământ 

    Gust: foarte profund, opulent, stratificat și bogat, corpolent, cu tanini copți și dulci, arome de mure, zmeură neagră, tufăriș, condimente și adieri de piele de șa

    Recomandări gastronomice: carne roșie, vânat, trufe, ciuperci, brânză

    Alcool: 14%

    Temperatura de servire: 15°C

    Perioada optimă de consum: 2016-2036

    Alcool: 14%

    Un an mare pentru Beaucastel! Fiecare soi este recoltat separat. Strugurii reductivi (Mourvèdre, Syrah) sunt fermentați în butoaie de lemn, iar strugurii oxidativi (toate celelalte soiuri) fermentează în tancuri de beton emailat. Soiurile sunt asamblate după fermentația malolactică, după care vinul este maturat 12 luni în budane de stejar. 

    97 Puncte James Suckling: ”Toate cele 13 soiuri. Parfum de fructe negre, afine și prune albastre și tanini puternici. Note piperate, de violete, condimente negre, fructe albastre și prune negre. Tonuri negre. Un vin impresionant, puternic. Beți-l începând din 2025.”

    97 Puncte Wine Spectator

    96 Puncte Parker

    ***

    Château de Beaucastel este unul dintre cei mai cunoscuți producători ai Ronului și Franței. Atestat pentru prima oară în 1549, domeniul produce azi cele mai fine vinuri din Châteauneuf-du-Pape. Faima de azi și-o datorează inginerului chimist și profesorului de matematică Pierre Perrin care l-a cumpărat în 1903 și, împreună cu socrul său, l-a restaurat după dezastrul produs de filoxeră. Fiul său, Jacques Perrin, a preluat podgoria în 1953 și a modernizat-o. Astăzi, ea este condusă de François și Jean-Pierre Perrin care, împreună cu copiii lor, continuă tradiția strămoșilor și își îngrijesc viile cu cea mai mare grijă, în deplin respect față de pământ și terroir - viticultură biodinamică (zero pesticide și îngrășăminte chimice).

  • Culoare: Rosu
  • Tip: Sec
  • Tara De Origine: Franta
{{rating}} / 5 -
{{#hasComments}}
    {{#comments}}
  • {{author}}
    {{addedDate}}
    {{subject}}
    {{#hasRating}}
    {{rating}} / 5
    {{/hasRating}}
    {{comment}}
    {{#hasReplies}}
      {{#replies}}
    • {{author}}
      {{addedDate}}
      {{reply}}
    • {{/replies}}
    {{/hasReplies}}
  • {{/comments}}
{{/hasComments}}

CHTEAU DE BEAUCASTEL CHTEAUNEUF-DU-PAPE ROUGE 2015

Cod Produs: imp-wp-563
In stoc
545 Lei
Detalii livrare Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 250 RON. Cost livrare 19 lei provincie. Vezi Detalii
Ai nevoie de ajutor? 0722839246 sau 0724682446
Puncte de fidelitate Acumuleaza 1 punct de reducere pentru fiecare 20 de lei cheltuiti. Vezi Detalii

Text-align: justify;">Producător: Château de Beaucastel - Châteauneuf-du-Pape

Proprietar: Familia Perrin

Soi: 30% Grenache, 30% Mourvèdre, 15% Vaccarèse, Terret Noir, Muscardin, Clairette, Picpoul, Picardan, Bourboulenc, Roussanne, 10% Counoise, 10% Syrah, 5% Cinsault  

Culoare: roșu-carmin    

Miros: foarte proaspăt, picant și mineral, cu note de fructe roșii coapte, flori zaharisite și pământ 

Gust: foarte profund, opulent, stratificat și bogat, corpolent, cu tanini copți și dulci, arome de mure, zmeură neagră, tufăriș, condimente și adieri de piele de șa

Recomandări gastronomice: carne roșie, vânat, trufe, ciuperci, brânză

Alcool: 14%

Temperatura de servire: 15°C

Perioada optimă de consum: 2016-2036

Alcool: 14%

Un an mare pentru Beaucastel! Fiecare soi este recoltat separat. Strugurii reductivi (Mourvèdre, Syrah) sunt fermentați în butoaie de lemn, iar strugurii oxidativi (toate celelalte soiuri) fermentează în tancuri de beton emailat. Soiurile sunt asamblate după fermentația malolactică, după care vinul este maturat 12 luni în budane de stejar. 

97 Puncte James Suckling: ”Toate cele 13 soiuri. Parfum de fructe negre, afine și prune albastre și tanini puternici. Note piperate, de violete, condimente negre, fructe albastre și prune negre. Tonuri negre. Un vin impresionant, puternic. Beți-l începând din 2025.”

97 Puncte Wine Spectator

96 Puncte Parker

***

Château de Beaucastel este unul dintre cei mai cunoscuți producători ai Ronului și Franței. Atestat pentru prima oară în 1549, domeniul produce azi cele mai fine vinuri din Châteauneuf-du-Pape. Faima de azi și-o datorează inginerului chimist și profesorului de matematică Pierre Perrin care l-a cumpărat în 1903 și, împreună cu socrul său, l-a restaurat după dezastrul produs de filoxeră. Fiul său, Jacques Perrin, a preluat podgoria în 1953 și a modernizat-o. Astăzi, ea este condusă de François și Jean-Pierre Perrin care, împreună cu copiii lor, continuă tradiția strămoșilor și își îngrijesc viile cu cea mai mare grijă, în deplin respect față de pământ și terroir - viticultură biodinamică (zero pesticide și îngrășăminte chimice).

Culoare: Rosu

Tip: Sec

Tara De Origine: Franta

{{rating}} / 5 -
{{#hasComments}}
    {{#comments}}
  • {{author}}
    {{addedDate}}
    {{subject}}
    {{#hasRating}}
    {{rating}} / 5
    {{/hasRating}}
    {{comment}}
    {{#hasReplies}}
      {{#replies}}
    • {{author}}
      {{addedDate}}
      {{reply}}
    • {{/replies}}
    {{/hasReplies}}
  • {{/comments}}
{{/hasComments}}

Produse recomandate