Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!
Producător: Château Peyrabon - Haut-Médoc, Bordeaux
Proprietar: Patrick Bernard
Soi: 67% Cabernet Sauvignon, 27% Merlot, 4% Petit Verdot, 2% Cabernet Franc
Culoare: roșu-purpuriu intens
Miros: frumos, cu note de fructe de pădure roșii și negre (afine, mure) și condimente exotice
Gust: atac proaspăt, dinamic, cu aciditate echilibrată, tanini eleganți și moi, structură bună și arome bogate de coacăze negre
Recomandări gastronomice: vițel, porc, miel, rață, vânat, friptură de pui, preparate asiatice, ton, ciuperci, paste, brânzeturi
Alcool: 13%
Temperatura de servire: 15,5°C
91 Puncte Wine Enthusiast: ”Cu o cantitate mare de Cabernet Sauvignon, vinul are structură bună și arome generoase de coacăze negre coapte. Caracterul proaspăt îi conferă o suculență care contrastează cu fructozitatea bogată. Un vin taninos, cu potențial de învechire. Beți-l începând din 2023. Best buy!”
91 Puncte Vinous / Antonio Galloni: ”Peyrabon 2016 are un buchet cu fin detaliat, cu note de mure, zmeură, flori presate și minerale. Emană clasă. În gură, este bine echilibrat, ci tanini fin granulați. Unul dintre cele mai saline Cru Bourgeois-uri, cu tente de scoică de stridii și condimente în finalul încântător. Foarte bun.”
90 Puncte Decanter: ”Foarte bine făcut, cu cireșe roșii suculente, cu taninii puternici din Médoc în toată splendoarea, dar fără strop de uscăciune. Îmi place foarte mult, pentru că are un caracter inconfundabil de coacăze, trabuc și cenușă rece plin de farmec. Greu să nu-ți placă.”
Descriere
Ong>Perioada optimă de consum: 2019 - 2028
Producător: Château Peyrabon - Haut-Médoc, Bordeaux
Proprietar: Patrick Bernard
Soi: 67% Cabernet Sauvignon, 27% Merlot, 4% Petit Verdot, 2% Cabernet Franc
Culoare: roșu-purpuriu intens
Miros: frumos, cu note de fructe de pădure roșii și negre (afine, mure) și condimente exotice
Gust: atac proaspăt, dinamic, cu aciditate echilibrată, tanini eleganți și moi, structură bună și arome bogate de coacăze negre
Recomandări gastronomice: vițel, porc, miel, rață, vânat, friptură de pui, preparate asiatice, ton, ciuperci, paste, brânzeturi
Alcool: 13%
Temperatura de servire: 15,5°C
91 Puncte Wine Enthusiast: ”Cu o cantitate mare de Cabernet Sauvignon, vinul are structură bună și arome generoase de coacăze negre coapte. Caracterul proaspăt îi conferă o suculență care contrastează cu fructozitatea bogată. Un vin taninos, cu potențial de învechire. Beți-l începând din 2023. Best buy!”
91 Puncte Vinous / Antonio Galloni: ”Peyrabon 2016 are un buchet cu fin detaliat, cu note de mure, zmeură, flori presate și minerale. Emană clasă. În gură, este bine echilibrat, ci tanini fin granulați. Unul dintre cele mai saline Cru Bourgeois-uri, cu tente de scoică de stridii și condimente în finalul încântător. Foarte bun.”
90 Puncte Decanter: ”Foarte bine făcut, cu cireșe roșii suculente, cu taninii puternici din Médoc în toată splendoarea, dar fără strop de uscăciune. Îmi place foarte mult, pentru că are un caracter inconfundabil de coacăze, trabuc și cenușă rece plin de farmec. Greu să nu-ți placă.”
Detalii
Tip: Sec
Cantitate: 0.75 L
Tara De Origine: Italia
Culoare: Rosu
Comentarii
{{#comments}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{subject}}
{{#hasRating}}
{{rating}} / 5
{{/hasRating}}
{{comment}}
{{#hasReplies}}
{{/comments}}
{{/hasComments}}{{#replies}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{reply}}
{{/replies}}
{{/hasReplies}}