Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!
Heirloom Vineyards McLaren Valley Shiraz 2016
Producător: Heirloom Vineyards - Barossa Valley, Australia de Sud
Soi: Shiraz - struguri cultivați organic și biodinamic
Culoare: roșu-purpuriu strălucitor
Miros: piper alb proaspăt măcinat, ciocolată albă, coajă de fistic, prune împletite cu note florale
Gust: sec, rotund și persistent, cu tanini fin granulați, aciditate plăcută și arome catifelate de ciocolată albă și mure;
Recomandări gastronomice: prepeliță gătită pe cărbuni, miel picant, tocăniță de ied, brânzeturi
Alcool: 14,5%
Temperatura de servire: 15-18°C
Potențial de păstrare: 20+ ani
Maturat 16 luni în butoaie noi, dar mai ales la a treia și a patra folosire din stejar franțuzesc și bulgăresc.
93 Puncte James Suckling: ”Frumoase arome de ierburi aromate și coacăze, cu puțin asfalt și cenușă. Nu mai vorbesc de notele de violete uscate și mentă. Corpolent, cu structură taninoasă consistentă și o aciditate foarte plăcută. Sfârșit crocant.”
La Heirloom Vineyards, podgorie pe care au înființat-o în 2000, Zar și Elena Brooks și-au propus să păstreze tradiția Lumii vechi și să folosească cei mai buni struguri din viile vechi și unice ale Australiei de Sud, îmbrățișând principiile viticulturii organice și biodinamice.
James Halliday, cel mai apreciat critic de vin australian, spunea în 2011 că ”Heirloom este una dintre mai bune podgdorii noi, iar calitatea vinurilor lor este eminentă.”
Descriere
Heirloom Vineyards McLaren Valley Shiraz 2016 Producător: Heirloom Vineyards - Barossa Valley, Australia de Sud Soi: Shiraz - struguri cultivați organic și biodinamic Culoare: roșu-purpuriu strălucitor Miros: piper alb proaspăt măcinat, ciocolată albă, coajă de fistic, prune împletite cu note florale Gust: sec, rotund și persistent, cu tanini fin granulați, aciditate plăcută și arome catifelate de ciocolată albă și mure; Recomandări gastronomice: prepeliță gătită pe cărbuni, miel picant, tocăniță de ied, brânzeturi Alcool: 14,5% Temperatura de servire: 15-18°C Potențial de păstrare: 20+ ani Maturat 16 luni în butoaie noi, dar mai ales la a treia și a patra folosire din stejar franțuzesc și bulgăresc. 93 Puncte James Suckling: ”Frumoase arome de ierburi aromate și coacăze, cu puțin asfalt și cenușă. Nu mai vorbesc de notele de violete uscate și mentă. Corpolent, cu structură taninoasă consistentă și o aciditate foarte plăcută. Sfârșit crocant.” La Heirloom Vineyards, podgorie pe care au înființat-o în 2000, Zar și Elena Brooks și-au propus să păstreze tradiția Lumii vechi și să folosească cei mai buni struguri din viile vechi și unice ale Australiei de Sud, îmbrățișând principiile viticulturii organice și biodinamice. James Halliday, cel mai apreciat critic de vin australian, spunea în 2011 că ”Heirloom este una dintre mai bune podgdorii noi, iar calitatea vinurilor lor este eminentă.”
Detalii
Producator: Heirloom Vineyards
Tip: Sec
Cantitate: 0.7 L
Concentratie Alcool: 14.5%
Culoare: Rosu
Tara De Origine: Australia
Comentarii
{{#comments}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{subject}}
{{#hasRating}}
{{rating}} / 5
{{/hasRating}}
{{comment}}
{{#hasReplies}}
{{/comments}}
{{/hasComments}}{{#replies}}-
{{author}}
{{addedDate}}
{{reply}}
{{/replies}}
{{/hasReplies}}