Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 250 LEI!

Vin Rosu Le Difese 2020 Igt 0.7 L 0
  • Vin Rosu Le Difese 2020 are o corpolență ridicată, bine echilibrat și cu taninuri suple.
    Fermentarea se face la temperaturi controlate de 27-28°C în inox.
    Macerare individuală 13-15 zile pentru Cabernet Sauvignon și 14-18 zile pentru Sangiovese.
    La sfârșitul fermentației malolactice, vinul rămâne în inox încă 3-4 luni la temperaturi în jur de 10°C. Este decantat periodic pentru eliminarea sedimentelor. Maturare în butoaie de stejar timp de 6-8 luni, utilizate anterior pentru Guidalberto și Sassicaia. După maturarea în butoaiele de stejar, vinul este adus înapoi în inox unde petrece în jur de 20 zile la temperaturi de 4-5°C în vederea stabilizării înainte de îmbuteliere. 
  • Producator: Tenuta San Guido
  • Tip: Sec
  • Cantitate: 0.75 L
  • Soi: Cabernet Sauvignon
  • Tara De Origine: Italia
  • Concentratie Alcool: 13%
  • Culoare: Rosu
{{rating}} / 5 -
{{#hasComments}}
    {{#comments}}
  • {{author}}
    {{addedDate}}
    {{subject}}
    {{#hasRating}}
    {{rating}} / 5
    {{/hasRating}}
    {{comment}}
    {{#hasReplies}}
      {{#replies}}
    • {{author}}
      {{addedDate}}
      {{reply}}
    • {{/replies}}
    {{/hasReplies}}
  • {{/comments}}
{{/hasComments}}

Vin Rosu Le Difese 2020 Igt 0.7 L

Cod Produs: A387
In stoc
119 Lei
Detalii livrare Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 250 RON. Cost livrare 22 lei provincie. Vezi Detalii
Ai nevoie de ajutor? 0722839246 sau 0724682446
Puncte de fidelitate Acumuleaza 1 punct de reducere pentru fiecare 20 de lei cheltuiti. Vezi Detalii

Vin Rosu Le Difese 2020 are o corpolență ridicată, bine echilibrat și cu taninuri suple.
Fermentarea se face la temperaturi controlate de 27-28°C în inox.
Macerare individuală 13-15 zile pentru Cabernet Sauvignon și 14-18 zile pentru Sangiovese.
La sfârșitul fermentației malolactice, vinul rămâne în inox încă 3-4 luni la temperaturi în jur de 10°C. Este decantat periodic pentru eliminarea sedimentelor. Maturare în butoaie de stejar timp de 6-8 luni, utilizate anterior pentru Guidalberto și Sassicaia. După maturarea în butoaiele de stejar, vinul este adus înapoi în inox unde petrece în jur de 20 zile la temperaturi de 4-5°C în vederea stabilizării înainte de îmbuteliere. 

Producator: Tenuta San Guido

Tip: Sec

Cantitate: 0.75 L

Soi: Cabernet Sauvignon

Tara De Origine: Italia

Concentratie Alcool: 13%

Culoare: Rosu

{{rating}} / 5 -
{{#hasComments}}
    {{#comments}}
  • {{author}}
    {{addedDate}}
    {{subject}}
    {{#hasRating}}
    {{rating}} / 5
    {{/hasRating}}
    {{comment}}
    {{#hasReplies}}
      {{#replies}}
    • {{author}}
      {{addedDate}}
      {{reply}}
    • {{/replies}}
    {{/hasReplies}}
  • {{/comments}}
{{/hasComments}}

Produse recomandate